Over ons

We staan voor u klaar

U kunt voor alle vastgoed gerelateerde vragen en problemen bij ons terecht. Denkt u bijvoorbeeld aan fouten van aannemers, non-conformiteit bij aankoop van vastgoed, de mededelingsplicht van de verkoper, de onderzoeksplicht van de koper. U kunt ons ook betrekken voordat u de transactie met een derde aangaat. Zo kunnen wij u voorzien van allerlei tips om onenigheid achteraf zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt ook bij ons terecht voor de opstelling van huurovereenkomsten of de screening daarvan. Wij hebben ook ruime ervaring in projectontwikkeling en ook op dat gebied kunnen wij u bijstaan. Al deze onderwerpen zijn overigens niet limitatief bedoeld.

Kantoor_Ampire_vastgoed

ERVAREN JURIDISCHE AFDELING

Wij adviseren vastgoedbedrijven die, net als wij, zich bezighouden met vastgoedtransacties, beleggingen, bouw en/of ontwikkeling. Ook adviseren wij particulieren over alle vastgoed gerelateerde vraagstukken. Onze ervaren vastgoed-juristen maken graag tijd voor u vrij. U kunt gebruik maken van onze ervaring in de praktijk in combinatie met de nodige juridische kennis.

Deze diensten kunnen wij aanbieden tegen een gunstig tarief omdat u gebruik maakt van onze bestaande juridische afdeling die voornamelijk ondersteuning biedt aan onze eigen projecten.

BREED INZETBAAR EN TOEGANKELIJK

Wat kunt u verwachten?
Advocatenkantoren zijn er genoeg. Wij zijn een informeel vastgoedbedrijf met passie voor vastgoed en vastgoedprojecten. Naast praktijkervaring hebben wij ook de nodige juridische kennis in huis. Wij zijn breed inzetbaar en toegankelijk.

Voor een juridische vraag tussen de bedrijven door zijn er korte lijntjes. U mailt, belt of whatsappt rechtstreeks met onze jurist. En als het nodig is bent u van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen voor uitvoerig overleg.

Ontmoet het team

Onze tarieven

Betaalbaar en toegankelijk is het uitgangspunt